Onze werkwijze
Stap 1

Alles is mogelijk! Geen wens is ons te gek. In een persoonlijk gesprek inventariseren wij al uw wensen, mogelijkheden en ideeën. Deze vormen de leidraad voor een offerte op maat. Natuurlijk verifiëren wij met u of de informatie in de offerte naar wens is.

Stap 1 U vraagt
en ...
Stap 2

De offerte past bij uw wens en u gaat akkoord. In de bevestiging die u van ons ontvangt treft u de afgesproken plaatsingsdatum. Deze datum bepaalt u geheel zelf! Wij plaatsen 7 dagen per week kerstbomen in geheel Nederland. Zelfs in de weekenden dus. Volledige ontzorging voor u en zo weinig mogelijk overlast.

 

Stap 2 ... alles is mogelijk.
Wij regelen...
Stap 3

Kort voor de afgesproken plaatsingsdatum, herinneren wij u aan ons aanstaande bezoek. Tijdens ons bezoek plaatsen wij kerstboom, kerstverlichting, kerstballen en kerstdecoraties. Alles wordt geheel verzorgd, u hebt er geen omkijken naar. Natuurlijk laten wij alles netjes achter. Is er onverhoopt een storing? Belt u ons! Wij lossen de storing kosteloos op.

Stap 3 ... een volledig
verzorgde kerstsfeer
Stap 4

Wanneer voor u de kerst eindigt, bepaalt u zelf. Op de door u gekozen datum tuigen we de boom weer af, pakken alles weer in en ruimen op. Geen vuiltje meer op de vloer. Het nieuwe jaar kan weer fris en opgeruimd beginnen.

Stap 4 ... zonder zorgen
full service
Brochure

Alles is mogelijk
Bekijk onze brochure

Een kleurrijke kerstsfeer begint bij Natuurlijk Groen. Bekijk hier onze collectie en laat u verrassen. In onze brochure vindt u de mogelijkheden van onze basiscollectie en de exclusieve collectie Kerst. Maar natuurlijk ziet u in onze brochure ook de diversiteit in mogelijke kerstbomen, kerstverlichting en niet te vergeten ons uitgebreide assortiment kerstballen en kerstdecoraties. Laat Natuurlijk Groen u de zorg uit handen nemen. Download de brochure hier en bekijk welke kerst artikelen voor u de fijnste kerstsfeer op uw werkplek geven. Aan u de keus!
 

Download brochure

Natuurlijk Groen
Uitmeentsestraat 19
6987 CX Giesbeek

T 0313 69 61 81
F 0313 69 61 80
kerst@donkergroen.nl

Social Media
--