Expertise Natuurlijk Groen

 

Bij Natuurlijk Groen beschikken we over ruime kennis en kundigheid op het gebied van kerstbomen, kerstdecoraties en kerstverlichting. Natuurlijk Groen levert al ruim 12 jaar duizenden kerstbomen op vele locaties door heel Nederland en is hiermee marktleider in Nederland en expert op het gebied van de kerstsfeer.

Kennis en kunde

We weten wat er mogelijk is, we weten wat bij elkaar past qua kleur en decoraties. We weten wat er wel en wat er niet kan in de diverse ruimtes. Dit weten wij dankzij onze ruime ervaring en onze ervaren en vakbekwame medewerkers. Daar kunt u op rekenen! Natuurlijk Groen levert maatwerk, anticipeert op uw verzoek en levert de complete kerstsfeer in bedrijven en instellingen. Dit doen wij snel en flexibel. Kort na de kerst ruimen wij alles vlot en netjes op.

Doordat wij het hele jaar de kerstperiode voorbereiden hebben wij tijd om naar de nieuwste trends en materialen te speuren. Wij bezoeken beurzen en gaan telkens weer voor het allerbeste. Kwaliteit en deskundigheid zijn bij ons zeer zeker gewaarborgd.

Veiligheid voorop

Alle decoratiematerialen worden jaarlijks getest door Efectis (voorheen TNO Nederland) en door diverse brandweerkorpsen. Wij werken alleen met veilig en goedgekeurd materiaal. Onze verlichting, verlengsnoeren en stekkerdozen voldoen aan de volgende keurmerken/certificeringen: CE-markering en Kemakeur. Het klimmateriaal wordt elk jaar gekeurd zodat de medewerkers altijd met veilige trappen en ladders werken.

 

Transport

Natuurlijk Groen maakt al jaren tevreden gebruik van een transport bedrijf uit Huissen. Met ervaren chauffeurs en met eigen wagens wordt de efficiency met betrekking tot de routes goed bewaakt. De chauffeurs rijden altijd met ervaren medewerkers van Natuurlijk Groen en dragen uniforme kleding. Medewerkers zijn volledig op de hoogte van alle huisregels van de bedrijven aan wie geleverd wordt. Zij leveren snel en vakkundig. Kerstbomen van vijf tot tien meter hoog worden binnen een dag volledig opgebouwd en gedecoreerd. Kleinere kerstbomen bereiden wij in onze loods voor. Dit bespaart tijd en levert u minder overlast. Na het opbouwen laten wij de locatie keurig netjes achter.

Persoonlijke benadering

Onze ervaring in het leveren van kerstbomen gedurende ruim 12 jaar, bij vele honderden bedrijven, heeft ons veel geleerd. Geen standaard contracten bij ons, maar een persoonlijke benadering en goed contact met onze opdrachtgevers. Dat is waar Natuurlijk Groen zich in onderscheidt. Wij mogen dan ook met recht zeggen dat we veel expertise in huis hebben. Niet alleen omdat we marktleider zijn in Nederland maar zeer zeker ook omdat onze klanten tevreden zijn. Nieuwsgierig naar wat onze klanten zeggen? Kijkt u bij referenties naar de meningen van anderen.

Brochure

Alles is mogelijk
Bekijk onze brochure

Een kleurrijke kerstsfeer begint bij Natuurlijk Groen. Bekijk hier onze collectie en laat u verrassen. In onze brochure vindt u de mogelijkheden van onze basiscollectie en de exclusieve collectie Kerst. Maar natuurlijk ziet u in onze brochure ook de diversiteit in mogelijke kerstbomen, kerstverlichting en niet te vergeten ons uitgebreide assortiment kerstballen en kerstdecoraties. Laat Natuurlijk Groen u de zorg uit handen nemen. Download de brochure hier en bekijk welke kerst artikelen voor u de fijnste kerstsfeer op uw werkplek geven. Aan u de keus!
 

Download brochure

Natuurlijk Groen
Uitmeentsestraat 19
6987 CX Giesbeek

T 0313 69 61 81
F 0313 69 61 80
kerst@donkergroen.nl

Social Media
--