Groen is mooi, groen is fris. Ook groen op uw kantoor? Dat kan zeker. Denk aan:

  • > bomen
  • > kerstbomen
  • > planten
  • > hagen
  • > versieringen

Specialisten zetten graag echte of kunstbomen bij u op kantoor voor een mooie ambiance.

Sierbomen voor kantoor?

Zoeken:

Vragen?

Stuur ons een mail! Dat kan naar:

info@natuurlijkgroen.nl

Kerstsfeer

Specialisten verhuren al meer dan 50 jaar kerstbomen naar volle tevredenheid van klanten. Het verhuren van kerstbomen is een specialiteit. Een bedrijf verzorgt de complete kerstaankleding op kleine en grote schaal bij veel bedrijven, instanties en instellingen. Ze houden van de kerstsfeer en willen deze graag op veel plekken brengen. Kerst toont vrede op aarde, liefde, warmte en licht. Ze zorgen op eenvoudige wijze dat bij u de kerstsfeer voelbaar is, zonder overlast. Met een full service concept maken ze het u gemakkelijk. Dit bespaart u tijd en opslagruimte.

We love Christmas

Gedurende het hele jaar zijn ze in kerststemming. Met een team van zeer ervaren medewerkers speuren ze naar de nieuwste trends op kerstgebied, zoeken ze de juiste kleuren en materialen voor de mooiste kerstdecoraties en kopen ze nieuwe producten in. Specialisten luisteren graag naar uw wensen en bezorgen u aan de hand daarvan een offerte op maat.

Piek

Gedurende 3 maanden per jaar worden alle kerstbomen gereed gemaakt, versierd en opgetuigd. Vanaf eind oktober is het bij een bedrijf een drukte van jewelste.

Plezier

Omdat een specialist zo van de kerst houden blijven ze dit nog steeds met plezier doen. Ook de tevreden klanten zorgen hiervoor. Heeft u tips of idee├źn waardoor het nog beter kan? Vertel het de specialist. Ze zullen hun uiterste best doen de processen nog verder te verbeteren.