Groen is mooi, groen is fris. Ook groen op uw kantoor? Dat kan zeker. Denk aan:

  • > bomen
  • > kerstbomen
  • > planten
  • > hagen
  • > versieringen

Specialisten zetten graag echte of kunstbomen bij u op kantoor voor een mooie ambiance.

Sierbomen voor kantoor?

Zoeken:

Vragen?

Stuur ons een mail! Dat kan naar:

info@natuurlijkgroen.nl

Ongedierte op kantoor

De meest voorkomende insecten op kantoor zijn wellicht de mieren maar ook bijvoorbeeld papiervisjes. Ze zorgen niet voor heel veel overlast, maar geven je huis wel een vieze indruk. Vaak is dat ook direct de oorzaak van de aanwezigheid van de mieren. Ze komen massaal op zoetigheid af, dus als je zorgt dat er geen zoetigheid of andere vorm van etensresten aanwezig is, zullen de meeste mieren weer vertrekken. Papiervisjes leven vooral in boeken en papier, houd hier dus rekening mee. Kakkerlakken kunnen ook erg nare beesten zijn, maar je kunt ook dit ongedierte voorkomen door voor een opgeruimd huis te zorgen.

Hoe kom je van de insecten af?

Vaak kun je met allerhande bestrijdingsmiddelen en door het nemen van hygiënische maatregelen zelf al een eind maken aan de meeste plagen van insecten. Mocht dat niet baten dan kun je altijd nog overwegen om een specialist in te schakelen. Deze heeft doorgaans jarenlange ervaring met het bestrijden van insecten en zal dus ook effectief de insectenplaag kunnen beëindigen. De kosten hiervan bedragen doorgaans €45 per uur plus eventuele materiaalkosten. Te denken valt dan natuurlijk aan de vereiste bestrijdings- en beschermingsmiddelen.

Kosten en prijzen

Je kunt er voor kiezen om insecten zelf te bestrijden of om dit te laten doen. We geven de voordelen van beide opties. Wat zijn de voordelen van het zelf bestrijden van insecten? Als je zelf insecten wil bestrijden, zul je goedkoper uit zijn dan wanneer je dit laat doen. Je hebt zelf immers enkel de materiaalkosten, terwijl je anders een expert in moet schakelen. Een expert rekent al snel €45 per uur om de insecten te verdelgen, terwijl de meeste insecten prima zelf te verwijderen zijn. Gaat het om ongedierte in een boom of in de kerstboom? Dan kun je het jaar daarop beter kiezen voor een kerstboom van PVC, deze kunnen de boom dan niet opeten.

Wat zijn de nadelen?

Wanneer je het bestrijden van insecten zelf uitvoert, kan het zijn dat je behandelingen niet optimaal toepast. Hierdoor kan het gebeuren dat een plaag meer behandelingen kost of meer tijd vergt voordat de insecten uitgeroeid zijn. Wanneer je een expert inhuurt heb je dit probleem niet; een expert zal als specialist in zijn of haar vakgebied altijd de juiste behandeling kunnen toepassen en dus de insecten zo effectief mogelijk kunnen verdelgen. Bovendien weet je dan zeker dat het veilig en doeltreffend gebeurt; als je zelf geen tot nauwelijks ervaring hebt, hoeft dat lang niet altijd het geval te zijn.