Hof van Twenete 12 Natapp 18 Endemol 6 Endemol krst-KPMG-Meijburg-Aveen-2011-00-2011 kerst004 kerst008 kerst 092 kerst011

Zorgeloze kerst

 

Een zorgeloze kerst! Verlangt u daar al naar? Zo heerlijk als het is om thuis een aangename kerstsfeer te creëren, zo fijn is het om tijdens de maand december te genieten van een gezellige en warme aankleding van de werkruimte in de periode rond de Kerst.  Wat is er mooier dan tijdens deze speciale periode van het jaar te zorgen voor een fijne entourage met smaakvolle accessoires, de voor ons zo bekende kerstbomen en kerstverlichting?  Dat geeft u en uw medewerkers toch een fijn gevoel!

Meer dan de helft van alle werknemers in Nederland brengt gedurende de decembermaand meer tijd door op het werk dan thuis. De kerstsfeer dan al proeven op de werkvloer ervaren de meesten als fijn. In de maand december is er altijd nog van alles te regelen. En wie regelt dan een kerstboom, kerstversiering en kerstverlichting? Want de kerstsfeer in uw bedrijf, instelling of ziekenhuis geeft nou net die sfeer die zo welkom is rond deze donkere decemberdagen.

Natuurlijk Groen biedt u dé uitkomst.

Natuurlijk Groen verzorgt de verhuur van duizenden kerstbomen per jaar door heel Nederland en is daarmee marktleider in kerstbomen verzorgen bij bedrijven, instanties en instellingen. Met de verhuur van kerstbomen levert Natuurlijk Groen meer dan alleen de boom. Dankzij het Full Service Concept levert Natuurlijk Groen de door u gewenste kerstboom samen met precies die aankleding die u wenst. De verzorging is compleet: brengen, optuigen, versieren én opruimen. U hoeft niets te doen, alleen maar uw wensen en ideeën te ventileren. Is de Kerst eenmaal voorbij, dan komen de medewerkers van Natuurlijk Groen met evenveel plezier de boel weer netjes opruimen. U hebt er geen omkijken naar, u hoeft alleen maar te genieten.  Aan u de keus wanneer!

 

 

 

Assortiment

Dankzij een ruim assortiment in sfeervolle kerstbomen en accessoires is Natuurlijk Groen in staat een plan naar ieders wens en ideeën samen te stellen. Ook voor u! Met een basiscollectie Kerst en een exclusieve collectie Kerst is er genoeg te kiezen voor iedereen. Een kerstboom huurt u bij Natuurlijk Groen inclusief kerstversiering, kerstballen, kerstslingers, en de juiste kerstverlichting. Precies zoals u het voor ogen heeft. U huurt een compleet versierde kerstboom.

Wilt u naast een kerstboom ook kerstdecoraties huren? In het magazijn in de buurt van Arnhem beschikt Natuurlijk Groen over kerstguirlandes, halve kerstbomen, kerstvazen, kerststukken, kerstschalen en een enorme hoeveelheid aan diverse kleuren kerstballen. Kijkt u gerust even rond bij de kleurpakketten en accessoires die Natuurlijk Groen voor u samenstelde of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of een vrijblijvende offerte.

Bent u al toe aan een zorgeloze kerst? Wilt u geen kerststress en wel de juiste kerstsfeer voor u en al uw medewerkers? Natuurlijk Groen bespaart u tijd en helpt u op eenvoudige wijze.

Brochure

Alles is mogelijk
Bekijk onze brochure

Een kleurrijke kerstsfeer begint bij Natuurlijk Groen. Bekijk hier onze collectie en laat u verrassen. In onze brochure vindt u de mogelijkheden van onze basiscollectie en de exclusieve collectie Kerst. Maar natuurlijk ziet u in onze brochure ook de diversiteit in mogelijke kerstbomen, kerstverlichting en niet te vergeten ons uitgebreide assortiment kerstballen en kerstdecoraties. Laat Natuurlijk Groen u de zorg uit handen nemen. Download de brochure hier en bekijk welke kerst artikelen voor u de fijnste kerstsfeer op uw werkplek geven. Aan u de keus!
 

Download brochure

Natuurlijk Groen
Uitmeentsestraat 19
6987 CX Giesbeek

T 0313 69 61 81
F 0313 69 61 80
kerst@donkergroen.nl

Social Media
--