Basiscollectie Kerst

 

Met de basiscollectie Kerst van Natuurlijk Groen komt de inrichting van vele bedrijven en instellingen goed tot zijn recht in die sfeervolle feestelijke decembermaand. De basiscollectie Kerst geeft precies die kerst accenten die zorgen voor een aangename kerstbeleving voor iedereen.

Kiest u voor de basiscollectie Kerst van Natuurlijk Groen, dan kunt u rekenen op een kerstboom inclusief kerstverlichting en kerstballen. De kleur van de kerstballen kiest u uit ons uitgebreide assortiment kerstballen. De uitvoering van de kerstballen binnen het assortiment van Natuurlijk Groen zijn er in de uitvoering mat, glanzend, effen en gedecoreerd. Voor ieder wat wils!

Kleurpakketten

Naast de keuze uit maar liefst 84 verschillende kleuren kunt u bij Natuurlijk Groen ook kiezen uit een aantal zorgvuldig samengestelde kleurpakketten. Hiermee maakt Natuurlijk Groen het voor u gemakkelijker. Met het 1001 Nachten pakket haalt u een beetje magie in huis en met Dutch Blue is de Hollandsfeer helemaal compleet. Voor meer klassiek kiest u bijvoorbeeld Christmas Spirit of Zilver Roos. Bijzonder kleurrijk is het pakket Colourful en een meer eigentijdse kerstsfeer haalt u binnen met het thema Ice Blue of Groen-Zilver-Blauw.

 

 

Full Service Concept

Het transport en de plaatsing van de boom worden volledig door Natuurlijk Groen voor u geregeld. Dat is de kerngedachte van het Full Service Concept. Alles wordt voor u geregeld. En u kunt natuurlijk rekenen op de beste kwaliteit; alle kerstballen controleert Natuurlijk Groen nauwkeurig op maat en kleur alvorens ze in het magazijn worden opgeslagen.

Natuurlijk Groen levert de kerstboom indien u wenst in het weekend, zodat er zo min mogelijk overlast is op de werkplek. Zo hebt u bij binnenkomst na een heerlijk weekend een sfeervol welkom in kerstsfeer. Wenst u een uitgebreider pakket dan alleen de kerstboom, de kerstverlichting en de kerstballen? Kijkt u dan bij de Exclusieve collectie Kerst. Deze geeft u de mogelijkheid verschillende accenten door te voeren in het gehele interieur.

Brochure

Alles is mogelijk
Bekijk onze brochure

Een kleurrijke kerstsfeer begint bij Natuurlijk Groen. Bekijk hier onze collectie en laat u verrassen. In onze brochure vindt u de mogelijkheden van onze basiscollectie en de exclusieve collectie Kerst. Maar natuurlijk ziet u in onze brochure ook de diversiteit in mogelijke kerstbomen, kerstverlichting en niet te vergeten ons uitgebreide assortiment kerstballen en kerstdecoraties. Laat Natuurlijk Groen u de zorg uit handen nemen. Download de brochure hier en bekijk welke kerst artikelen voor u de fijnste kerstsfeer op uw werkplek geven. Aan u de keus!
 

Download brochure

Natuurlijk Groen
Uitmeentsestraat 19
6987 CX Giesbeek

T 0313 69 61 81
F 0313 69 61 80
kerst@donkergroen.nl

Social Media
--