Exclusieve collectie Kerst

 

In die sfeervolle en feestelijke decembermaand geeft de exclusieve collectie Kerst van Natuurlijk Groen net iets meer decoratie in het totale interieur dan de Basiscollectie Kerst. De exclusieve collectie Kerst levert u een kerstboom inclusief kerstverlichting, kerstballen aangevuld met sfeervolle ornamenten, bloemen en kerstdecoraties. Deze worden in de stijl van de Basiscollectie Kerst doorgevoerd in de gehele ruimte van uw kantoor, bedrijfspand, instantie of instelling.

De exclusieve collectie Kerst

De exclusieve collectie Kerst geeft kerst accenten op verrassende andere plekken in de ruimte en geven het interieur een warme kerstuitstraling. Een exclusieve kerstbeleving dus!
Kiest u voor de exclusieve collectie Kerst van Natuurlijk Groen dan kunt u net als bij de basis collectie Kerst rekenen op een kerstboom inclusief kerstverlichting en kerstballen. De service houdt hier echter niet op. Natuurlijk Groen zorgt naast deze basis kerstingrediënten voor een uitbreiding van de kerstsfeer door deze met extra elementen door te voeren in het gehele interieur. Alles wordt daarbij volledig samengesteld conform uw wensen.

 

 

Kerstballen in kleur

De kleur van de kerstballen kiest u uit ons uitgebreide assortiment kerstballen. De uitvoering van de kerstballen binnen het assortiment van Natuurlijk Groen zijn er in de uitvoering mat, effen en gedecoreerd. Voor ieder wat wils!

Kleurencombinaties

Binnen de collectie van Natuurlijk Groen zijn oneindig veel kleur combinaties mogelijk. Voor enkele voorbeelden kijkt u hier. Met de kleuren mogelijkheden van Natuurlijk Groen zijn wij in staat een volledig op maat gemaakt arrangement samen te stellen dat aan al uw wensen voldoet. Kiest u liever een mix van kleuren? Kijkt u dan bij Kleurpakketten en accessoires voor een idee. Deze kleurpakketten stelde Natuurlijk Groen met zorg en aandacht voor u samen.

Brochure

Alles is mogelijk
Bekijk onze brochure

Een kleurrijke kerstsfeer begint bij Natuurlijk Groen. Bekijk hier onze collectie en laat u verrassen. In onze brochure vindt u de mogelijkheden van onze basiscollectie en de exclusieve collectie Kerst. Maar natuurlijk ziet u in onze brochure ook de diversiteit in mogelijke kerstbomen, kerstverlichting en niet te vergeten ons uitgebreide assortiment kerstballen en kerstdecoraties. Laat Natuurlijk Groen u de zorg uit handen nemen. Download de brochure hier en bekijk welke kerst artikelen voor u de fijnste kerstsfeer op uw werkplek geven. Aan u de keus!
 

Download brochure

Natuurlijk Groen
Uitmeentsestraat 19
6987 CX Giesbeek

T 0313 69 61 81
F 0313 69 61 80
kerst@donkergroen.nl

Social Media
--