Kerstboom huren 

 

Natuurlijk Groen houdt in het bijzonder van de Kerst. Het hele jaar door. In het magazijn staan duizenden kerstbomen te wachten op een mooie plek tijdens de komende kerstperiode.  Eén of meerdere van deze kerstbomen huren is bij Natuurlijk Groen dan ook heel eenvoudig.

Met het huren van een kerstboom bij Natuurlijk Groen haalt u namelijk precies die kerstboom in uw bedrijfspand, instantie of kantoor welke u zelf wenst. Iedere kerstboom die u huurt is geheel aan te kleden volgens uw gewenste kleurenspectrum, passend bij het bestaande interieur. Zo haalt u die heerlijke kerstsfeer ook bij uw bedrijf naar binnen. Of naar buiten! Dat kan ook.

Kleurpakketten

Een kale kerstboom geeft nog geen kerstgevoel. Daarom heeft Natuurlijk Groen de keuze uit voldoende verschillende kleuren kerstballen. Maar liefst 84! Kijk hier voor het aanbod aan kleuren. Welke kleuren uw voorkeur genieten en welke goed passen bij uw inrichting, bepaalt u helemaal zelf. Vindt u het moeilijk om te kiezen, bekijk dan de zorgvuldig samengestelde kleurpakketten. Indien u wenst, komen de medewerkers van Natuurlijk Groen bij u langs voor een echt kerstadvies.

Natuurlijk Groen wil het u graag zo gemakkelijk mogelijk maken. Heeft u  hulp nodig bij de keuze van de kerstboom die u wilt huren of wenst u hulp bij de aankleding van de boom?  Wilt u weten of de boom past binnen het interieur? Natuurlijk Groen helpt u graag, komt bij u langs om de ruimte te verkennen en brengt in kaart welke boom het beste past op uw werkplek of bij uw openbare gelegenheid. Een advies voor de kleurstelling en de kerstlichten is zo gemaakt.

 

 

 

Deskundigheid

Dankzij de jarenlange ervaring kunt u rekenen op een deskundig advies van de ervaren medewerkers van Natuurlijk Groen. Met een kerstboom van Natuurlijk Groen haalt u de juiste kerstsfeer in huis om de feestelijke maand december sfeervol door te brengen op uw werkplek. Zelfs als u kerstbomen huurt op verschillende locaties zorgt Natuurlijk Groen voor dezelfde kleursamenstelling en gelijke kerstdecoraties op iedere locatie.

De kerstboom die u huurt, wordt in overleg met u bezorgd, opgetuigd, versierd en verlicht. Zodat u alleen nog maar hoeft te genieten met uw personeel. Heeft u aan één kerstboom niet genoeg? Natuurlijk Groen beschikt over voldoende bomen om vele locaties in kerststijl te brengen zodat u de dagen rondom de Kerst zo gezellig en zo aangenaam mogelijk in kunt gaan. Begin december levert Natuurlijk Groen de kerstboom die u huurt.

Kerstboom huren?

Wilt u een kerstboom huren? Meld uw wensen en ideeën van de kerstboom van uw droom. De kerstboom wordt immers aangekleed met de juiste kerst versieringen geheel volgens uw wensen en ideeën met betrekking tot stijl, kleur en decoratie. Ook aan de kerstverlichting wordt gedacht als u een kerstboom huurt bij Natuurlijk Groen.

Elke kerstboom, groot of klein, wordt met evenveel aandacht gecontroleerd, opgetuigd en gedecoreerd. Daar hoeft u zich geen zorgen om te maken. Alle zorg is prima toevertrouwd aan Natuurlijk Groen. U kunt rekenen op de juiste ambiance en volledige verzorging dankzij haar Full Service Concept.

Brochure

Alles is mogelijk
Bekijk onze brochure

Een kleurrijke kerstsfeer begint bij Natuurlijk Groen. Bekijk hier onze collectie en laat u verrassen. In onze brochure vindt u de mogelijkheden van onze basiscollectie en de exclusieve collectie Kerst. Maar natuurlijk ziet u in onze brochure ook de diversiteit in mogelijke kerstbomen, kerstverlichting en niet te vergeten ons uitgebreide assortiment kerstballen en kerstdecoraties. Laat Natuurlijk Groen u de zorg uit handen nemen. Download de brochure hier en bekijk welke kerst artikelen voor u de fijnste kerstsfeer op uw werkplek geven. Aan u de keus!
 

Download brochure

Natuurlijk Groen
Uitmeentsestraat 19
6987 CX Giesbeek

T 0313 69 61 81
F 0313 69 61 80
kerst@donkergroen.nl

Social Media
--