Kerstdecoraties huren

 

Natuurlijk Groen verzorgt veel meer dan alleen de kerstbomen. Wanneer u kiest voor een combinatie van kerstbomen plus kerstdecoraties brengt u extra sfeer in uw interieur.

Kerstambiance

Een kerst ambiance helemaal in stijl is een ruimte aangekleed met verschillende decoraties. Denkt u bij kerstdecoraties aan: wand decoraties, ornamenten, guirlandes en versiering aangebracht op bestaande voorwerpen in de ruimte. Maar ook vazen en schalen in verschillende stijlen. Dankzij het riante assortiment in allerlei kleuren maakt Natuurlijk Groen het u mogelijk die kerstdecoratie te huren die bij uw inrichting en bij uw smaak past.

Wenst u de aankleding geheel in stijl met uw interieur of volgens de kleuren van uw huisstijl? Ook dat is mogelijk. Kerststukken, bloemen of gedecoreerde schalen, uw verzoek is onze leidraad. Bij Natuurlijk Groen huurt u vernieuwende kerstdecoraties maar ook klassieke of exclusieve kerstversieringen. U kiest gewoon precies wat het beste bij u of bij uw budget past. Op plaatsen waar te weinig ruimte is voor een hele kerstboom kunt u zelfs kiezen voor een halve kerstboom. Of een kerstboom hangend op zijn kop aan het plafond. Geen verzoek is ons te gek.

 

 

Expertise kerstdecoraties

Voor het huren van kerstdecoraties bent u bij Natuurlijk Groen aan het goede adres. In het magazijn van Natuurlijk Groen in de buurt van Arnhem worden de kerstdecoraties geheel in de stijl en de kleuren van de versierde kerstboom voor u samengesteld. Het hele jaar door houden wij ons bezig met de voorbereidingen van dit speciale jaarfeest in de maand december. Dankzij onze expertise in het leveren van kwaliteitsproducten krijgt u geen spijt als u bij Natuurlijk Groen uw kerstdecoraties huurt. Zelfs eenheid in stijl op diverse locaties is voor Natuurlijk Groen gesneden koek.

Kleuren kerstdecoraties

Kunt u niet kiezen uit de veelheid aan prachtige kleuren? Kijkt u dan bij onze kleurpakketten. Die geven u een goede indruk van de sfeer die u wilt uitstralen en maken u het kiezen gemakkelijker. Is het toch net niet wat u zoekt? Dan passen wij dit natuurlijk voor u aan bij Natuurlijk Groen.

Kerstspecials

Ervaren stylistes van Natuurlijk Groen maken unieke kerstspecials volledig op maat. Deze decoraties zijn tot in detail geïnspireerd op de omgeving, de kleurstelling en de huisstijl van uw bedrijf. Voordat de decoraties voor u worden gerealiseerd ontvangt u uiteraard van Natuurlijk Groen een impressie. Twijfelt u over wat het beste bij uw bedrijf of organisatie past. Neemt u contact op voor een vrijblijvende afspraak of een vrijblijvende offerte.

Brochure

Alles is mogelijk
Bekijk onze brochure

Een kleurrijke kerstsfeer begint bij Natuurlijk Groen. Bekijk hier onze collectie en laat u verrassen. In onze brochure vindt u de mogelijkheden van onze basiscollectie en de exclusieve collectie Kerst. Maar natuurlijk ziet u in onze brochure ook de diversiteit in mogelijke kerstbomen, kerstverlichting en niet te vergeten ons uitgebreide assortiment kerstballen en kerstdecoraties. Laat Natuurlijk Groen u de zorg uit handen nemen. Download de brochure hier en bekijk welke kerst artikelen voor u de fijnste kerstsfeer op uw werkplek geven. Aan u de keus!
 

Download brochure

Natuurlijk Groen
Uitmeentsestraat 19
6987 CX Giesbeek

T 0313 69 61 81
F 0313 69 61 80
kerst@donkergroen.nl

Social Media
--