Kerstverlichting huren 

 

Wie aan Kerstmis denkt, denkt aan lichtjes en lampjes. Kerstlichten zijn onlosmakelijk verbonden met kerst en met kerstbomen. Wat is een boom zonder kerstverlichting? Overal ter wereld steekt men in de feestelijke decembermaand de lichten aan voor meer sfeer, meer warmte en natuurlijk voor meer licht in de duisternis.

Kerstverlichting huren

Bij Natuurlijk Groen huurt u de kerstverlichting samen met uw kerstboom. Veelal is het een onderdeel dat samen gaat met een totaalpakket bij Natuurlijk Groen. Want een kerstboom, daar horen lampjes in! Het assortiment kerstverlichting dat u kunt huren bij Natuurlijk Groen is heel divers. Past een heldere verlichting bij uw interieur of houdt u meer van overweldigende verlichting. Wilt u veel lichten of wenst u het liever wat soberder te houden. Alles is mogelijk bij Natuurlijk Groen.

Veilige kerstverlichting

Vanzelfsprekend bewaakt Natuurlijk Groen ook de veiligheid. Keurmerken, veiligheidsnormen en brandveiligheidseisen, overal is aan gedacht. U hoeft zich geen zorgen te maken. De kwaliteit van alle lampen is gewaarborgd. Uw medewerkers en klanten hoeven alleen maar te genieten van de fijne kerstambiance.

 

 

Advies op maat voor kerstverlichting

Natuurlijk Groen geeft advies op maat en verzorgt de kerstverlichting in alle bomen. Een lichtplanadvies hangt sterk af van de ruimte waarvoor het bedoeld is. Overweegt u kerstverlichting te huren, neemt u dan contact op met Natuurlijk Groen. De medewerkers komen langs voor een indruk van de ruimte en inventariseren uw wensen en mogelijkheden. Na deze inventarisatie ontvangt u een vrijblijvende offerte voor het huren van de kerstverlichting plus boom.

Wilt u voorbeelden zien van kerstverlichting kijkt u dan hier.

Brochure

Alles is mogelijk
Bekijk onze brochure

Een kleurrijke kerstsfeer begint bij Natuurlijk Groen. Bekijk hier onze collectie en laat u verrassen. In onze brochure vindt u de mogelijkheden van onze basiscollectie en de exclusieve collectie Kerst. Maar natuurlijk ziet u in onze brochure ook de diversiteit in mogelijke kerstbomen, kerstverlichting en niet te vergeten ons uitgebreide assortiment kerstballen en kerstdecoraties. Laat Natuurlijk Groen u de zorg uit handen nemen. Download de brochure hier en bekijk welke kerst artikelen voor u de fijnste kerstsfeer op uw werkplek geven. Aan u de keus!
 

Download brochure

Natuurlijk Groen
Uitmeentsestraat 19
6987 CX Giesbeek

T 0313 69 61 81
F 0313 69 61 80
kerst@donkergroen.nl

Social Media
--