Kleuren

 

Een kerstboom zonder kerstballen is geen kerstboom en natuurlijk ontbreekt ook de kerstverlichting bij Natuurlijk Groen niet. Om u een kleurrijke Kerst te bezorgen kunt u kiezen uit het uitgebreide assortiment kleuren van Natuurlijk Groen dat bestaat uit maar liefst 84 verschillende kleuren kerstballen.

Assortiment kleuren

Binnen het assortiment kleuren van Natuurlijk Groen zijn oneindig veel kleuren combinaties mogelijk. Er is keuze uit mat, glanzend, effen en gedecoreerd. De echte klassiekers zijn natuurlijk rood, wit, goud en zilver maar ook de nieuwste trendy kleuren zijn gewaarborgd bij Natuurlijk Groen. U kunt kiezen uit diverse rood- en paarstinten, groen en blauwvariaties evenals een uitgebreide kleurschakering in wit en beige. De goudkleurige, bruine en oranje kerstballen vullen het geheel mooi aan.

Het mooie bij Natuurlijk Groen is dat u volledig zelf kunt en mag bepalen voor welke kleuren u wilt gaan. Iedere keuze is mogelijk. Heeft u geen idee hoe het eindresultaat wordt en wilt u het eerst zien? Ook dat kan! Natuurlijk Groen stelt uw combinatie van kleuren samen in een speciale kerstdecoraties en stuurt u de foto per mail toe.

 

 

Kleurpakketten

Om u op weg te helpen zijn diverse kleurpakketten samengesteld. Dankzij ruim 12 jaar ervaring weet Natuurlijk Groen precies welke kleuren het meest geliefd zijn of welke de juiste sfeer overbrengen. Aan u de keus! Nieuwsgierig naar bijvoorbeeld de Sunrise variant of de Oranje-Groen-Zilver combinatie? Kijkt u gerust even bij kleurpakketten. Zo kunt u zich een idee vormen van de mogelijkheden.

Advies op maat in kleuren

Bent u fan van de klassieke kerstkleuren, kiest u dan voor een tint rood en goud. Wenst u een wat frissere uitstraling dan zijn de groen en blauwe tinten zeer aan te bevelen. Moeite met kiezen? Natuurlijk Groen stelt graag een advies op maat aan u voor.

Krijgt u al zin in die gezellige kerstsfeer met lichten, slingers en kerstballen? Wacht niet langer en bestel. Neemt u vrijblijvend contact op voor een persoonlijk advies.

Brochure

Alles is mogelijk
Bekijk onze brochure

Een kleurrijke kerstsfeer begint bij Natuurlijk Groen. Bekijk hier onze collectie en laat u verrassen. In onze brochure vindt u de mogelijkheden van onze basiscollectie en de exclusieve collectie Kerst. Maar natuurlijk ziet u in onze brochure ook de diversiteit in mogelijke kerstbomen, kerstverlichting en niet te vergeten ons uitgebreide assortiment kerstballen en kerstdecoraties. Laat Natuurlijk Groen u de zorg uit handen nemen. Download de brochure hier en bekijk welke kerst artikelen voor u de fijnste kerstsfeer op uw werkplek geven. Aan u de keus!
 

Download brochure

Natuurlijk Groen
Uitmeentsestraat 19
6987 CX Giesbeek

T 0313 69 61 81
F 0313 69 61 80
kerst@donkergroen.nl

Social Media
--