Kleurpakketten en accesoires

 

Bij Natuurlijk Groen weten we dat de juiste kleuren combinatie kiezen voor velen soms moeilijk is.  Of het ontbreekt u simpelweg aan tijd om alle kleuren van de regenboog te bestuderen. Natuurlijk Groen maakt het u gemakkelijk. Speciaal voor u heeft Natuurlijk Groen met zorg en aandacht een aantal kleurpakketten samengesteld.

Kleurpakketten

Met het 1001 Nachten pakket haalt u een beetje magie in huis en met Dutch Blue is de Hollandse sfeer helemaal compleet. Voor meer klassiek kiest u bijvoorbeeld Christmas Spirit of Zilver Roos. Een kleurrijke kerstbeleving creëert u met het pakket Colourful en een meer eigentijdse kerstsfeer haalt u binnen met het thema Ice Blue of Groen-Zilver-Blauw. Houdt u het liever zo natuurlijk mogelijk dans is de Natural variant voor u een fijne keuze.

Basis kleuren

Toch liever uw eigen kleurenpakket samenstellen? Dat kan ook. Zelf kiezen is altijd mogelijk. Natuurlijk Groen heeft de keuze uit 84 kleuren kerstballen voor uw kerstboom. Een riante keuze dus. Kijkt u bij kleuren voor de mogelijkheden. U bent van harte welkom ook hierin een advies te ontvangen. Een kerstboom huren in de kleuren van het bedrijf? Geen vraag is ons te gek.

Zit de ultieme samenstelling van kleuren er voor u niet bij, of wilt u de stijl aanhouden van uw bedrijf, dan is maatwerk voor u de oplossing. Wij komen langs om uw ruimte te bekijken en stellen een combinatie voor. U geeft dan aan of dit voor u de juiste keuze is.

 

 

Kerstdecoraties en accessoires

Naast kerstballen en kerstverlichting in de kerstboom biedt Natuurlijk Groen diverse mogelijkheden voor het toepassen van enkele accessoires in de ruimte voor de Kerst. Natuurlijk Groen verwerkt kerstballen in vazen, op schalen en in guirlandes.  Daarbij gebruiken de ervaren stylistes zowel kerstballen als natuurlijke materialen. Deze worden verwerkt in op maat gemaakte kerst accessoires. Kerstdecoraties zorgen voor een fraaie aanvulling van de kerstsfeer in uw bedrijfsruimte. Met een paar accessoires oogt het resultaat zichtbaar aangekleed. Benieuwd naar wat Natuurlijk Groen voor uw bedrijf kan betekenen?

Voor een vrijblijvend advies neemt u contact op met Natuurlijk Groen. Wij doen er alles aan u een fijne kerstsfeer te bezorgen. 

Brochure

Alles is mogelijk
Bekijk onze brochure

Een kleurrijke kerstsfeer begint bij Natuurlijk Groen. Bekijk hier onze collectie en laat u verrassen. In onze brochure vindt u de mogelijkheden van onze basiscollectie en de exclusieve collectie Kerst. Maar natuurlijk ziet u in onze brochure ook de diversiteit in mogelijke kerstbomen, kerstverlichting en niet te vergeten ons uitgebreide assortiment kerstballen en kerstdecoraties. Laat Natuurlijk Groen u de zorg uit handen nemen. Download de brochure hier en bekijk welke kerst artikelen voor u de fijnste kerstsfeer op uw werkplek geven. Aan u de keus!
 

Download brochure

Natuurlijk Groen
Uitmeentsestraat 19
6987 CX Giesbeek

T 0313 69 61 81
F 0313 69 61 80
kerst@donkergroen.nl

Social Media
--