Versierde kerstboom huren

 

Binnenkort horen we de kerstliedjes weer op de radio. De kerstlichten stralen ons dan toe op allerlei plekken en plots overvalt ons dat gevoel van saamhorigheid. Gezellig bij elkaar rondom de kerstboom met kaarsen, kerstversieringen, lichtjes en kerstballen. Maar waar is dan uw versierde kerstboom? Is het erbij in geschoten of heeft u er gewoon nog niet aan gedacht? Geen tijd in al die drukte of te weinig inspiratie? Er is een oplossing. Bij Natuurlijk Groen kunt u een compleet versierde kerstboom huren. Dit bespaart u tijd en opslag en levert wel die schitterende kerstsfeer op.

Versierde kerstboom

Wat is er nou mooier dan een compleet versierde kerstboom huren die geheel afgestemd is op uw wensen en helemaal past in de inrichting van uw bedrijf. Met het huren van een versierde kerstboom bij Natuurlijk Groen haalt u in één klap die bijzondere kerstsfeer naar binnen, inclusief kerstballen, kerstversieringen en kerstverlichting. Behalve een boom naar wens biedt Natuurlijk Groen ook precies de juiste kerstaccessoires waarmee de inrichting van de ruimte volledig is afgestemd op de stijl van de versierde kerstboom.  Met het inschakelen van Natuurlijk Groen bespaart u tijd en opslag.

Full Service Concept

Natuurlijk Groen is marktleider in de verhuur van versierde kerstbomen en dus bent u bij ons aan het goede adres. Mogen wij uw kerstsfeer verzorgen? Natuurlijk Groen ontzorgt u met haar Full Service Concept. Dit betekent dat de verzorging compleet is. Van brengen tot optuigen, van versieren tot afbreken. Niets wordt aan het toeval overgelaten.  Alles wordt piekfijn geregeld! Zelfs de pakjes onder de boom, als u dat wenst.

 

 

Bestel uw versierde kerstboom nu!

Heeft u al zin om die bijzondere sfeer in huis te halen? Wacht niet te lang met het bestellen van een versierde kerstboom. Help uw medewerkers en uw klanten aan een fijne kerstbeleving. Neemt u gerust contact op voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte op maat.

Op de pagina kleurpakketten en kleuren krijgt u een indruk van de verscheidene kleuren waar u uit kunt kiezen. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken? Natuurlijk Groen helpt u graag!

Brochure

Alles is mogelijk
Bekijk onze brochure

Een kleurrijke kerstsfeer begint bij Natuurlijk Groen. Bekijk hier onze collectie en laat u verrassen. In onze brochure vindt u de mogelijkheden van onze basiscollectie en de exclusieve collectie Kerst. Maar natuurlijk ziet u in onze brochure ook de diversiteit in mogelijke kerstbomen, kerstverlichting en niet te vergeten ons uitgebreide assortiment kerstballen en kerstdecoraties. Laat Natuurlijk Groen u de zorg uit handen nemen. Download de brochure hier en bekijk welke kerst artikelen voor u de fijnste kerstsfeer op uw werkplek geven. Aan u de keus!
 

Download brochure

Natuurlijk Groen
Uitmeentsestraat 19
6987 CX Giesbeek

T 0313 69 61 81
F 0313 69 61 80
kerst@donkergroen.nl

Social Media
--