Kerstsfeer van Natuurlijk Groen

 

Wij verhuren al meer dan 12 jaar kerstbomen naar volle tevredenheid van onze klanten. Het verhuren van kerstbomen is onze specialiteit. Natuurlijk Groen verzorgt de complete kerstaankleding op kleine en grote schaal bij veel bedrijven, instanties en instellingen. Wij houden van de kerstsfeer en willen deze graag op veel plekken brengen. Kerst toont vrede op aarde, liefde, warmte en licht. Wij zorgen op eenvoudige wijze dat bij u de kerstsfeer voelbaar is, zonder overlast. Met ons full service concept maken wij het u gemakkelijk.  Dit bespaart u tijd en opslagruimte.

We love Christmas

Gedurende het hele jaar zijn wij bij Natuurlijk Groen in kerststemming. Met een team van zeer ervaren medewerkers speuren wij naar de nieuwste trends op kerstgebied, zoeken we de juiste kleuren en materialen voor de mooiste kerstdecoraties en kopen we nieuwe producten in. Dat doen wij met ongeveer 10 medewerkers. Kerstbomen worden gecontroleerd en geverifieerd en kapotte of beschadigde bomen worden door ons vervangen of gerepareerd. Op die manier zorgen wij ieder jaar weer voor de perfecte kerstbomen, de beste kleurencombinaties en de fraaiste kerstversieringen voor de meest uiteenlopende smaken. Hiermee brengen wij in december de juiste kerstsfeer op iedere gewenste plek in Nederland. Wij luisteren graag naar uw wensen en bezorgen u aan de hand daarvan een offerte op maat.

 

 

Piek

Gedurende 3 maanden per jaar worden alle kerstbomen gereed gemaakt, versierd en opgetuigd. Vanaf eind oktober is het bij ons een drukte van jewelste. Met wel 150 medewerkers zorgen wij dat alles piekfijn geregeld is voor u en alle anderen. Op onze expertise kunt u bouwen.

Plezier

Omdat we zo van de kerst houden blijven we dit nog steeds met plezier doen. Ook onze tevreden klanten zorgen hiervoor. Heeft u tips of ideeën waardoor het nog beter kan? Vertel het ons. Wij zullen ons uiterste best doen onze processen nog verder te verbeteren.
Benieuwd naar wat onze bestaande klanten over onze kerstboom verhuur kwijt willen? Kijk op de pagina referenties.

Brochure

Alles is mogelijk
Bekijk onze brochure

Een kleurrijke kerstsfeer begint bij Natuurlijk Groen. Bekijk hier onze collectie en laat u verrassen. In onze brochure vindt u de mogelijkheden van onze basiscollectie en de exclusieve collectie Kerst. Maar natuurlijk ziet u in onze brochure ook de diversiteit in mogelijke kerstbomen, kerstverlichting en niet te vergeten ons uitgebreide assortiment kerstballen en kerstdecoraties. Laat Natuurlijk Groen u de zorg uit handen nemen. Download de brochure hier en bekijk welke kerst artikelen voor u de fijnste kerstsfeer op uw werkplek geven. Aan u de keus!
 

Download brochure

Natuurlijk Groen
Uitmeentsestraat 19
6987 CX Giesbeek

T 0313 69 61 81
F 0313 69 61 80
kerst@donkergroen.nl

Social Media
--