Kerstdecoratie verhuur

 

Natuurlijk Groen is marktleider in Nederland in de verhuur van kerstbomen én kerstdecoraties. Jaarlijks maken veel klanten gebruik van de diensten van Natuurlijk Groen. Met een ervaren team regelen wij duizenden kerstbomen per jaar door heel Nederland. Onze klanten willen graag meer dan alleen een kerstboom. Daarom verhuren wij tevens kerstdecoraties. Onze klanten zijn hier heel blij mee!

Kerstdecoratie verhuur

De kerstaankleding van een heel bedrijf of een hele afdeling vergt veel tijd en de nodige creativiteit. Vaak heeft u wel andere dingen aan uw hoofd. Dat is een belangrijke reden waarom veel bedrijven, instellingen, ziekenhuizen, banken en hotels gebruik maken van onze kerstdecoratie verhuur. Ons team van ervaren stylistes en vakbekwame bloembindsters maakt van iedere kerstcreatie een feest. Aan creativiteit geen gebrek bij Natuurlijk Groen. Met het in huis halen van kerstdecoraties vergroot u het kerstplezier enorm. Uw ruimte ademt op die manier optimaal de kerstsfeer.

Ervaring in kerstdecoraties!

Met een ervaren team van medewerkers maken in ons pand in de buurt van Arnhem iedere gewenste kerstdecoratie volledig op maat van onze klanten. Wij komen bij u langs en inventariseren de ruimte of de ruimtes waar het om gaat. Daarbij nemen wij uw wensen als leidraad. Dat is het allerbelangrijkste! Aan de hand van deze inventarisatie stellen wij een uniek op maat kerstdecoratie plan voor u op. U hoeft zelf geen kerstdecoratie meer aan te schaffen. Dat regelt Natuurlijk Groen voor u.

 

Kerst 2013

Natuurlijk Groen heeft veel mogelijkheden voor wat betreft de verhuur van kerstdecoraties. Denkt u aan opgemaakte guirlandes, gedecoreerde schalen, gevulde vazen, kransen met kerstballen en nog veel meer. Met een riante keuze in kerstbomen en kerstdecoraties is Natuurlijk Groen meer dan klaar voor de kerst van 2013.

Voordelen

En u? Ziet u de voordelen al voor u? U hoeft geen kerstdecoratie meer aan te schaffen, opslag is niet meer nodig en u heeft voldoende tijd voor uw eigen bedrijfswerkzaamheden in die toch al drukke decembermaand. Het resultaat is een ruimte die op het juiste moment geheel in kerstsfeer is. Zo hoeft u met uw medewerkers alleen nog maar ervan te genieten. Natuurlijk Groen helpt u graag met de verhuur van kerstdecoraties. Gewoon omdat het onze specialiteit is. Nieuwsgierig geworden?  Neemt u gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of een vrijblijvende offerte.

Brochure

Alles is mogelijk
Bekijk onze brochure

Een kleurrijke kerstsfeer begint bij Natuurlijk Groen. Bekijk hier onze collectie en laat u verrassen. In onze brochure vindt u de mogelijkheden van onze basiscollectie en de exclusieve collectie Kerst. Maar natuurlijk ziet u in onze brochure ook de diversiteit in mogelijke kerstbomen, kerstverlichting en niet te vergeten ons uitgebreide assortiment kerstballen en kerstdecoraties. Laat Natuurlijk Groen u de zorg uit handen nemen. Download de brochure hier en bekijk welke kerst artikelen voor u de fijnste kerstsfeer op uw werkplek geven. Aan u de keus!
 

Download brochure

Natuurlijk Groen
Uitmeentsestraat 19
6987 CX Giesbeek

T 0313 69 61 81
F 0313 69 61 80
kerst@donkergroen.nl

Social Media
--