Kerstverlichting verhuur

 

De feestverlichting komt op diverse plekken al tevoorschijn in de straten. Bij Natuurlijk Groen weten wij dat de donkere maand december wel wat licht gebruiken kan. Kerstverlichting is nauw verbonden met de kerstsfeer. Een boom zonder lampen is geen kerstboom. Daarom verhuurt Natuurlijk Groen naast de prachtigste bomen tevens kerstverlichting.

Kerstverlichting

Misschien herinnert u het zich wel. U tuigt een boom op, plaatst de lampen erin en prompt is een van de lampen stuk en brand de hele slinger niet.  Met Natuurlijk Groen heeft u daar geen last meer van. Wij verhuren kerstverlichting die het gegarandeerd doet. Natuurlijk Groen controleert alle lampen van de kerstverlichting ieder jaar met haar vaste en ervaren medewerkers. Dit doen wij al lang voordat de winter in aantocht is. Kapotte lampen worden vervangen.

 

 

 

Innovatief design

Natuurlijk Groen is innovatief in de verhuur van kerstverlichting. Bij ons heeft u de keuze uit traditionele kerstverlichting maar ook de moderne kerstverlichting hebben wij in de verhuur: lichtgordijnen en lichtnetten maken tevens onderdeel uit van ons assortiment. Maar ook een Lumenio trendy kerstboom kunnen wij bij u leveren; modern en eigentijds in de kleuren wit, groen of rood. Bij Natuurlijk Groen kijken wij met ons ervaren team wat past binnen de ruimte of de inrichting van het kantoor, ziekenhuis of de instelling. Ook voor buitenverlichting kunt u uitstekend bij ons terecht.

Ervaringsdeskundig

Met ruim 12 jaar ervaring kunt u rekenen op de beste verlichting en de beste kwaliteit. Natuurlijk Groen komt vrijblijvend bij u langs en inventariseert uw wensen. Daarbij kijken de ervaren medewerkers welke mogelijkheden er zijn voor wat betreft de kerstverlichting. Wij stellen aan de hand van de mogelijkheden en uw wensen een compleet lichtplan op maat aan u voor.

Interesse in een vrijblijvend advies, een offerte op maat of een vrijblijvend gesprek. Wij helpen u graag. Neemt u gerust contact op voor meer informatie. U bent van harte welkom. 

Brochure

Alles is mogelijk
Bekijk onze brochure

Een kleurrijke kerstsfeer begint bij Natuurlijk Groen. Bekijk hier onze collectie en laat u verrassen. In onze brochure vindt u de mogelijkheden van onze basiscollectie en de exclusieve collectie Kerst. Maar natuurlijk ziet u in onze brochure ook de diversiteit in mogelijke kerstbomen, kerstverlichting en niet te vergeten ons uitgebreide assortiment kerstballen en kerstdecoraties. Laat Natuurlijk Groen u de zorg uit handen nemen. Download de brochure hier en bekijk welke kerst artikelen voor u de fijnste kerstsfeer op uw werkplek geven. Aan u de keus!
 

Download brochure

Natuurlijk Groen
Uitmeentsestraat 19
6987 CX Giesbeek

T 0313 69 61 81
F 0313 69 61 80
kerst@donkergroen.nl

Social Media
--