Verhuur kerstbomen

 

De Kerst lijkt nog ver weg, maar binnenkort horen we de kerstliedjes al weer op de radio en worden straten voorzien van prachtige kerstverlichting. Voordat u het weet zijn we met zijn allen beland in de maand december. De Kerst staat dan al gauw voor de deur. Als het zover is bent u vaak te laat met organiseren van een kerstboom. Want wat als u er zelf nauwelijks tijd voor heeft, wie gaat dat dan regelen?

Kerstbomen verhuur

Natuurlijk Groen is het hele jaar bezig met de verhuur van kerstbomen. Alle voorbereidingen voor de feestelijke decembermaand treffen wij al lang voordat de winter begint. Kerstbomen van groot tot klein, van klassiek tot modern of zelfs op zijn kop worden ruim op tijd gecontroleerd en ingekocht. Natuurlijk Groen verhuurt zelfs halve kerstbomen, voor als de ruimte een hele niet toelaat. Bij Natuurlijk Groen staan we erom bekend dat we altijd een geschikte oplossing vinden voor iedere in te richten ruimte.

 

Verhuur witte boom

Heeft u bijvoorbeeld geen belangstelling voor het huren van een traditionele groene kerstboom? Bent u meer geïnteresseerd in een boom zonder naalden? Natuurlijk Groen verhuurt vanuit haar bedrijfspand in Giesbeek ook eigentijdse witte kerstbomen; kunststof, modern en prachtig verlicht. Voor ieder wat wils.

Full Service Concept

Jaarlijks verhuurt Natuurlijk Groen duizenden kerstbomen door heel Nederland. Met ons Full Service Concept wordt menig kantoor, instelling of instantie omgetoverd tot een sfeervol ingerichte ruimte waar de kerstsfeer goed te proeven is. Wacht niet langer en bestel, het bespaart u veel tijd en levert u veel op. Natuurlijk Groen regelt alles rondom de plaatsing van de kerstbomen en de versiering. U kunt rekenen op kwalitatief goede bomen, sfeervolle kerstdecoraties en de beste service. U hebt nergens omkijken naar.

Natuurlijk Groen komt bij u langs om de ruimte en uw wensen te inventariseren. Dit doen wij op persoonlijke wijze. Naar aanleiding van ons bezoek stellen wij een offerte op maat voor u op. Belangstelling voor een vrijblijvende offerte? Natuurlijk Groen helpt u graag. Meld ons uw wensen en wij komen vrijblijvend bij u langs. Tot Natuurlijk Groen!

Brochure

Alles is mogelijk
Bekijk onze brochure

Een kleurrijke kerstsfeer begint bij Natuurlijk Groen. Bekijk hier onze collectie en laat u verrassen. In onze brochure vindt u de mogelijkheden van onze basiscollectie en de exclusieve collectie Kerst. Maar natuurlijk ziet u in onze brochure ook de diversiteit in mogelijke kerstbomen, kerstverlichting en niet te vergeten ons uitgebreide assortiment kerstballen en kerstdecoraties. Laat Natuurlijk Groen u de zorg uit handen nemen. Download de brochure hier en bekijk welke kerst artikelen voor u de fijnste kerstsfeer op uw werkplek geven. Aan u de keus!
 

Download brochure

Natuurlijk Groen
Uitmeentsestraat 19
6987 CX Giesbeek

T 0313 69 61 81
F 0313 69 61 80
kerst@donkergroen.nl

Social Media
--