Klanten referentie overzicht
Mari Hommersom Facility Manager CCV Holland B.V. --

Met mijn collega Thea van Duuren (facility medewerker CCV Holland) ga ik jaarlijks kleurencombinaties uitzoeken bij Natuurlijk Groen. Dit vinden wij een heerlijk moment. Ieder jaar kiezen we andere kleuren, zo leuk. 

Lees meer
Carla Besselink-Broertjes Assistent Manager Seniorenhuisvesting ‘Zuid Veluwe’ --

Wij hebben op onze 3 vestigingen ieder jaar een boom buiten staan met kerstverlichting, welke Natuurlijk Groen voor ons regelt. Het plaatsen van de bomen gaat eigenlijk heel ongemerkt. Voordat ik het door heb, staat de kerstboom er al en mogen we kijken naar de lichtjes in de kerstboom.

Lees meer
Rudy Berendsen Teamleider Logistiek Slingeland Ziekenhuis --

Als ik iets wil overleggen is er snel antwoord. De lijnen zijn kort en het contact is heel persoonlijk, dat is prettig. 

Lees meer
Brochure

Alles is mogelijk
Bekijk onze brochure

Een kleurrijke kerstsfeer begint bij Natuurlijk Groen. Bekijk hier onze collectie en laat u verrassen. In onze brochure vindt u de mogelijkheden van onze basiscollectie en de exclusieve collectie Kerst. Maar natuurlijk ziet u in onze brochure ook de diversiteit in mogelijke kerstbomen, kerstverlichting en niet te vergeten ons uitgebreide assortiment kerstballen en kerstdecoraties. Laat Natuurlijk Groen u de zorg uit handen nemen. Download de brochure hier en bekijk welke kerst artikelen voor u de fijnste kerstsfeer op uw werkplek geven. Aan u de keus!
 

Download brochure

Natuurlijk Groen
Uitmeentsestraat 19
6987 CX Giesbeek

T 0313 69 61 81
F 0313 69 61 80
kerst@donkergroen.nl

Social Media
--