Carla Besselink-Broertjes

 

Wij hebben op onze 3 vestigingen ieder jaar een boom buiten staan met kerstverlichting, welke Natuurlijk Groen voor ons regelt. Het plaatsen van de bomen gaat eigenlijk heel ongemerkt. Voordat ik het door heb, staat de kerstboom er al en mogen we kijken naar de lichtjes in de kerstboom. Met zijn allen genieten we dan van de kerstverlichting en de kerstsfeer. We huisvesten bij Seniorenhuisvesting ‘Zuid Veluwe’ allemaal oudere bewoners en die vinden dat ieder jaar toch wel heel prachtig.

Van de bewoners krijgen we altijd heel tevreden reacties. Zij genieten er echt van. Het contact met Natuurlijk Groen verloopt bijzonder prettig. De medewerkers melden zich keurig en regelen de boom vrij vlot op alle 3 locaties van Seniorenhuisvesting ‘Zuid Veluwe’. Allemaal in dezelfde stijl. Ze weten de weg en overleggen met onze huismeesters over de plaatsing. Als een van de lampjes in de boom het een keer niet doet, neem ik contact op met Natuurlijk Groen. Ze lossen het dan snel op en dat is fijn. Wij zijn dus heel tevreden. 

Brochure

Alles is mogelijk
Bekijk onze brochure

Een kleurrijke kerstsfeer begint bij Natuurlijk Groen. Bekijk hier onze collectie en laat u verrassen. In onze brochure vindt u de mogelijkheden van onze basiscollectie en de exclusieve collectie Kerst. Maar natuurlijk ziet u in onze brochure ook de diversiteit in mogelijke kerstbomen, kerstverlichting en niet te vergeten ons uitgebreide assortiment kerstballen en kerstdecoraties. Laat Natuurlijk Groen u de zorg uit handen nemen. Download de brochure hier en bekijk welke kerst artikelen voor u de fijnste kerstsfeer op uw werkplek geven. Aan u de keus!
 

Download brochure

Natuurlijk Groen
Uitmeentsestraat 19
6987 CX Giesbeek

T 0313 69 61 81
F 0313 69 61 80
kerst@donkergroen.nl

Social Media
--