Mari Hommersom

 

Met mijn collega Thea van Duuren (facility medewerker CCV Holland) ga ik jaarlijks kleurencombinaties uitzoeken bij Natuurlijk Groen. Dit vinden wij een heerlijk moment. Ieder jaar kiezen we andere kleuren, zo leuk. We hebben de klassieke kerstkleuren al gehad, de kleuren van ons logo en de kleuren van ons pand. Over hoe we het willen, hebben we inspraak en dat is prettig. Natuurlijk Groen is heel betrokken en al 8 jaar lang zijn wij heel tevreden.

Ieder jaar nemen wij 3 bomen af. Natuurlijk Groen doet alles en haalt alles weer op en dat is aangenaam. Vroeger hadden we bij CCV echte kerstbomen, deze gaven altijd naalden op de vloer. Met de bomen van Natuurlijk Groen hebben we dat niet meer. Opslag is niet meer nodig, geen kapotte ballen die vervangen moeten worden, geen lampjes die opeens uit gaan. De kerstlichten van Natuurlijk Groen doen het altijd! Alles wordt geverifieerd. Wij hebben echt nergens omkijken naar. Van de bedrijven die in ons pakket zitten is dit toch wel het mooiste voorbeeld van een bedrijf dat echt ontzorgt!

Brochure

Alles is mogelijk
Bekijk onze brochure

Een kleurrijke kerstsfeer begint bij Natuurlijk Groen. Bekijk hier onze collectie en laat u verrassen. In onze brochure vindt u de mogelijkheden van onze basiscollectie en de exclusieve collectie Kerst. Maar natuurlijk ziet u in onze brochure ook de diversiteit in mogelijke kerstbomen, kerstverlichting en niet te vergeten ons uitgebreide assortiment kerstballen en kerstdecoraties. Laat Natuurlijk Groen u de zorg uit handen nemen. Download de brochure hier en bekijk welke kerst artikelen voor u de fijnste kerstsfeer op uw werkplek geven. Aan u de keus!
 

Download brochure

Natuurlijk Groen
Uitmeentsestraat 19
6987 CX Giesbeek

T 0313 69 61 81
F 0313 69 61 80
kerst@donkergroen.nl

Social Media
--