Rudy Berendsen

 

Als ik iets wil overleggen is er snel antwoord. De lijnen zijn kort en het contact is heel persoonlijk, dat is prettig. Voordat we Natuurlijk Groen inschakelden voor het regelen van de kerstbomen, waren er veel verschillende collega’s toch wel wat tijd kwijt met het regelen van de kerstboom. Spullen uit het magazijn halen, de bomen verdelen over de afdelingen, optuigen en kapot materiaal vervangen. En na de kerst alles weer opruimen en terug naar het magazijn.  Het inschakelen van Natuurlijk Groen bezorgt ons veel tijdsbesparing. Alle mensen die ermee bezig waren, hoeven dat nu niet meer te doen. Bovendien waren onze bomen niet meer goedgekeurd door de brandbeveiliging en dat is toch heel belangrijk. Dankzij Natuurlijk Groen hebben we zelfs onze opslag niet meer nodig.

Ieder jaar komt een medewerker van Natuurlijk Groen bij ons langs, er verandert nogal eens wat qua inrichting in ons ziekenhuis. Natuurlijk Groen gaat hier altijd heel flexibel mee om. Toen ons perkje bij de ingang van het ziekenhuis vorig jaar te klein werd voor een kerstboom, bedacht Natuurlijk Groen een prachtige oplossing: een net met kerstlichten over de bestaande beplanting en guirlandes met kerstverlichting over de luifel bij de voordeur. Deze verlichte guirlandes zijn doorgetrokken tot de kerstboom die binnen staat en dat geeft een prachtige entree. Echt heel erg mooi. Ook voor de ouderwetse kerstbakjes die wij jarenlang hadden, bedacht Natuurlijk Groen een mooi alternatief: glazen vazen met gedecoreerde kerstballen. In ons ziekenhuis staan met Kerst ongeveer 30 kerstbomen. We zijn er zeer tevreden over, Natuurlijk Groen ontzorgt echt!

Brochure

Alles is mogelijk
Bekijk onze brochure

Een kleurrijke kerstsfeer begint bij Natuurlijk Groen. Bekijk hier onze collectie en laat u verrassen. In onze brochure vindt u de mogelijkheden van onze basiscollectie en de exclusieve collectie Kerst. Maar natuurlijk ziet u in onze brochure ook de diversiteit in mogelijke kerstbomen, kerstverlichting en niet te vergeten ons uitgebreide assortiment kerstballen en kerstdecoraties. Laat Natuurlijk Groen u de zorg uit handen nemen. Download de brochure hier en bekijk welke kerst artikelen voor u de fijnste kerstsfeer op uw werkplek geven. Aan u de keus!
 

Download brochure

Natuurlijk Groen
Uitmeentsestraat 19
6987 CX Giesbeek

T 0313 69 61 81
F 0313 69 61 80
kerst@donkergroen.nl

Social Media
--