Waarom Natuurlijk Groen

 

Met een team van ongeveer 100 medewerkers verzorgt Natuurlijk Groen de aankleding van bedrijven en instellingen in die bijzonder sfeervolle periode rond de Kerst. In kort tijd regelen wij ongeveer 5000 kerstbomen op de meest uiteenlopende locaties door heel Nederland: kantoorpanden, banken, hotels, ziekenhuizen en verzorgingshuizen. Wij zijn dan ook marktleider in de huur en verhuur van kerstbomen, kerstversieringen en de aankleding van zakelijke ruimtes. Natuurlijk Groen biedt een full service concept en is daarom het juiste adres voor de totaalverzorging van versierde kerstbomen en kerstdecoraties. Dat doen wij zeer compleet want onze klant hoeft niets te regelen. Dat doen wij! Wij bezorgen, tuigen de boom, voorzien de boom van kerstballen en kerstverlichting en sluiten de lampen aan. Is de kerstperiode voorbij, dan komt Natuurlijk Groen alles weer ophalen én opruimen.

Assortiment kerstbomen en kerstdecoraties

Dankzij een ruim assortiment in sfeervolle kerstbomen en kerstaccessoires is Natuurlijk Groen in staat een plan naar ieders wensen en ideeën samen te stellen. Ook voor u!
Volledig gedecoreerde kerstbomen, diverse kerstdecoraties, mooie guirlandes en stijlvolle verlichting behoren tot ons assortiment. Maar ook zonder de klassieke kerstboom of kerstkrans creëren wij met innovatieve kerstaankleding een echte kerstbeleving op iedere gewenste locatie. De wensen van onze klant staan altijd centraal.

 

Service van Natuurlijk Groen

Bij Natuurlijk Groen houden wij van de kerst. Het hele jaar door! Dat ziet u terug in onze producten en in onze service! Wij werken met kwalitatief goede producten en met ervaren stylistes en bloembindsters. Dankzij onze ruime ervaring en een gedegen netwerk zijn wij in staat ruim 5000 kerstbomen per jaar te verzorgen. Ieder jaar evalueren wij het logistieke traject. Daar waar mogelijk brengen wij verbeteringen aan.

Mogen wij ook uw pand in de juiste ambiance aankleden? Neemt u gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Wilt u weten hoe anderen ons inschakelden en wat hun reacties hiervan zijn, kijk dan hier.

U kiest voor Natuurlijk Groen omdat:

  1. u de kerstsfeer niet wil missen; uw medewerkers en klanten verdienen het
  2. de ervaring er af spat; wij zijn betrouwbaar
  3. wij ontzorgen; dit bespaart u tijd en moeite!
  4. ons assortiment keuze biedt uit alle kleuren van de regenboog
  5. wij met u meedenken; uw wens is onze leidraad
  6. wij een full service concept aanbieden
  7. onze kerstbomen van hoogstaande kwaliteit zijn; ze zijn bestand tegen intensief gebruik
  8. wij met een zeer ervaren team werken
  9. u tijd bespaart; u houdt meer tijd over voor uw bedrijfswerkzaamheden
  10. wij voor ieder wat wils in huis hebben en maatwerk leveren!
Brochure

Alles is mogelijk
Bekijk onze brochure

Een kleurrijke kerstsfeer begint bij Natuurlijk Groen. Bekijk hier onze collectie en laat u verrassen. In onze brochure vindt u de mogelijkheden van onze basiscollectie en de exclusieve collectie Kerst. Maar natuurlijk ziet u in onze brochure ook de diversiteit in mogelijke kerstbomen, kerstverlichting en niet te vergeten ons uitgebreide assortiment kerstballen en kerstdecoraties. Laat Natuurlijk Groen u de zorg uit handen nemen. Download de brochure hier en bekijk welke kerst artikelen voor u de fijnste kerstsfeer op uw werkplek geven. Aan u de keus!
 

Download brochure

Natuurlijk Groen
Uitmeentsestraat 19
6987 CX Giesbeek

T 0313 69 61 81
F 0313 69 61 80
kerst@donkergroen.nl

Social Media
--